Pravno obvestilo

Varstvo osebnih podatkov

Aplikacije

Podjetje Estet, d.o.o. ne zbira nikakršnih osebnih podatkov v svojih aplikacijah, ki so namenjene otrokom. Aplikacije namenjene otrokom so: Moja Abeceda in Moje pravljice.

Mojepravljice.si & Estet.si

Estet, d.o.o. zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov spletnega mesta mojepravljice.si in estet.si. Podjetje zbira osebne podatke, samo kadar jih uporabnik posreduje prostovoljno in podpiše izjavo, s katero dovoljuje zbiranje, hranjenje in obdelavo osebnih podatkov v skladu z zakonom. Estet, d.o.o. se obvezuje, da bo zbrane podatke hranil in uporabljal samo toliko časa, kot bo potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Podjetje osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovalo nobeni drugi (fizični ali pravni) osebi. V primeru sodelovanja z drugimi podjetji, ki za Estet, d.o.o. opravljajo določene storitve, bo tem omogočen dostop do podatkov, ki so brezpogojno potrebni za izvedbo njihove storitve.

Avtorske pravice

Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) je podjetje Estet, d. o. o. nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, ilustracije, fotografije, avdio-video posnetki, aplikacije) objavljenimi na svojih spletnih mestih ( www.mojepravljice.si in www.estet.si ), v aplikacijah Moja Abeceda in Moje pravljice, zato je vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, predelovanje in/ali razširjanje vsebine ali kateregakoli dela vsebine v komercialne namene brez pisnega dovoljenja podjetja Estet, d.o.o. izrecno prepovedano.

O piškotkih

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč.

Kaj so piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletišče ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletišču omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve (kot so uporabniško ime ali geslo, jezik, velikost črk in druge nastavitve), zato jih pri obisku spletišča ali brskanju po straneh ni treba vedno znova vpisovati.

Kako uporabljamo piškotke

Številne naše strani uporabljajo piškotke, ki so nam v pomoč pri statistiki obiskanosti naše spletne strani ali si po potrebi zapomnijo: če ste že odgovorili na anketno vprašanje v pojavnem oknu o tem, ali ste zadovoljni z vsebino spletišča (torej se vprašanje ne bo znova pojavilo), če soglašate (ali ne) z uporabo piškotkov na tem spletišču. Tudi nekateri videoposnetki na naših straneh uporabljajo piškotke zaradi zbiranja anonimnih statističnih podatkov o tem, kako ste prišli na naše spletišče in katere videoposnetke ste si ogledali. Omogočanje piškotkov ni nujno potrebno za delovanje spletišča, vendar pripomorejo k učinkovitejšemu brskanju. Piškotke lahko izbrišete ali blokirate, vendar potem nekateri elementi spletne strani morebiti ne bodo več delovali, kot je bilo predvideno. Informacije, ki jih zbiramo s piškoti, se ne uporabljajo za ugotavljanje istovetnosti uporabnika in podatki o brskalnih navadah so v celoti pod našim nadzorom. Ti piškotki se ne uporabljajo za druge namene, razen tistih, ki so tukaj navedeni.

Onemogočenje piškotkov

Uporabnik odloči ali bo dovolil shranjevanje piškotkov na svoji napravi. Nastavitve za piškotke se lahko nadzira in spreminja v spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate: